SNUGGLE BATHROBE

REMEMBER TO EAT FISH

P1010211
Hej piger! Det er efterhånden længe siden, jeg har opdateret bloggen med opskrifter og andre madtips, så jeg tænkte det var tid til dette igen. Efter jeg er flyttet hjemmefra, bliver jeg nødt til at indrømme, at den særligt i starten, stod på MEGET takeaway mad. Ikke nok med at det oftest bliver sushi, indisk eller thai-mad, så er det bare rigtig dyrt i længden og langt fra en holdbar løsning. Jeg er særligt her den seneste tid, forsøgt at oppe mig på denne front, hvilket jeg selv synes er gået rigtig godt. Jeg forsøger at få fulgt en madplan, men mit evige problem, er min mangel på tålmodighed, hvilket gør at jeg hader at bruge for længe på at lave maden, samtidig med at jeg, ligesom I sikkert, ikke synes det er så inspirerende og sjovt at spise en omelet hver aften ;-)

Jeg er begyndt at få lavet min egen lille kogebog, hvor jeg selv kender opskrifterne og ved hvor hurtigt og hvordan det skal laves. Herunder elsker jeg at lave kyllingefrikadeller, stegt eller bagt fisk, friske salater og ja, måske lidt mere kylling, som ikke kræver den store erfaring. Det er jo egentlig ikke særlig svært at få lavet maden, ligesom det super billigt, hvis man strukturer ens indkøb og anvender nogle af de samme ingredienser, flere gange om ugen. Her kan I se ét af mine favoritmåltider lige pt. som er rødspættefillet vendt i æg og mandelmel, stegt på panden 2-3 min. på hver side med lidt salt/peber og oregano og lidt tomat med oliven olie til. Det tog lige godt 5-10 min at bikse sammen og smager altså SÅ lækkert <3

Har I nogle gode tips til hurtig madlavning? Og hvilke rettet er jeres yndlings?

2 kommentarer

 • Sofie

  Hvor ser det lækkert ud! Får helt lyst til at prøve at lave det i aften! :-)

  Efter jeg flyttede hjemmefra, købte jeg også selv en hel del takeaway-mad i starten, da jeg altid var så træt efter en lang dag i skolen + lektier, som du nok selv genkender. De sidste måneder er jeg begyndt at handle stort ind om fredagen, hvor jeg så i weekenden laver en stor portion (normalt til 7 dage), som jeg så fryser ned. Det tager måske 2 timer, men så har man også mad til en hel uge og samtidigt er det billigere at lave store portioner fremfor små portioner hver dag. Jo flere retter man få lavet, jo mere er der også at vælge i mellem. Det fungerer rigtig godt for mig, og nu får jeg en sund, varieret, hurtig og hjemmelavet ret hver dag! :-)

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Marburger

   Hej søde Sofie! Det er SÅ lækkert, så det synes jeg helt sikkert du skal kaste dig ud i!

   Hvor lyder det altså bare som en god idé, at gøre som du har gjort!! Det er nemlig ofte det med de lange dage og lektier, der står i vejen for at jeg har gidet bruge oceaner af tid på det <3

   Tak for dit tip!

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SNUGGLE BATHROBE