MUST to the HAVES

Regitse Rosenvinge Jewellery By Caroline

Skærmbillede 2014-08-09 kl. 13.11.38 Skærmbillede 2014-08-09 kl. 13.15.39
Hej piger :-) Jeg håber I har haft en dejlig start på weekenden, hvilket jeg i hverfald fik fejret igår – hihi, så idag skal den ikke stå på andet end hygge under dynen og afslapning – og vejret er jo helt perfekt til dette! Lige for tiden glæder jeg mig helt vildt til lanceringen af min smykke kollektion, i samarbejde med dygtige Regitse Rosenvinge. De fantastiske armbånd, som jeg forresten snart poster billeder af, kommer til at kunne købes online hos Regitserosenvinge.com d. 1/9 2014 og jeg kan slet ikke vente! Jeg er 100 procent sikker på, at I bliver helt vilde med armbåndene og det lille ekstra smykke vi har valgt at tilføje til kollektionen – som stadig er en lille hemmelighed.

Mine tanker bag denne smykke kollektion har fra starten været at den skal afspejle sig min personlige stil og personlighed, da jeg synes der gør armbåndene mest unikke og specielle. Udover dette har jeg haft fokus på blandingen mellem det feminine og det rå, som jeg selv synes er så lækkert. I min smykkekollektion, er der både armbånd til hende som kan lidt det rå, hende som kan lide det fine og feminine og til hende som kan lide at mixe det feminine med det rå – og dette synes jeg er så vigtigt, da vi jo alle er forskellige og i den grad også til når man skal style de her armbånd til sine forskellige outfits.

Der er pyton, guld, sølv, doushed lilla og de smukkeste vedhæng i min kollektion, også er farverne selvfølgelig særligt inspireret af det kommende efterår, hvor jeg allerede glæder mig til at style dem skønne efterårsoutfit. I de kommende uger vil jeg løbende poste billeder fra den nye kollektion, så det kan I altså godt se frem til. Jeg glæder mig til at dele det hele med Jer, og så er jeg bare så evigt taknemmelig over at Regitse har givet mig muligheden, i så ung en alder, til at designe min helt egen smykkekollektion i samarbejde med sådan en dygtig smykkedesigner – det er en stor drøm som går i opfyldelse. Nu har jeg postet lidt ‘preview pictures’ til Jer, så I kan se hvilken stil vi befinder os i – de smukke armbånd på billederne, er til at finde online hos Regitse Rosenvinge lige her og her. Hvad synes I om dem? Ha’ en fantastisk dag <3
Love-Caroline

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MUST to the HAVES