SHADES OF BLUE

REDESIGN YOUR AUTUMN-CLOSET

Skærmbillede 2016-10-02 kl. 10.49.21

Godmorgen søde piger! Jeg ville bare lige minde Jer om, at jeg har opdateret min salgsside, By Caroline Closet, med en masse lækre efterårsvarer, senere idag eller imorgen kommer der også flere sko på siden, men indtil da, har I vidst rigeligt udvalg, hihi. Jeg skal til Justin Bieber koncert senere, glæder mig SÅ meget – tror det bliver helt vildt! Hvad skal I lave idag?

Husk også, at I altid kan sende mig en mail: Caroline.m@rburger.dk – hvis I ønsker at forhandle en god pris, på flere varer – god søndag ladies! Vi skrives ved <3

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SHADES OF BLUE