MARK MY WORDS

RED ON RED

IMG_7199 IMG_7216 CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-11-15 kl. 19.35.22Skærmbillede 2015-11-15 kl. 19.40.10Skærmbillede 2015-11-15 kl. 19.40.48Skærmbillede 2015-09-13 kl. 08.26.37
Godaften piger! Åh hvor jeg dog tænker på skønne Paris, der bliver udsat for umenneskelig sorg disse tider. Det er forfærdeligt at religion og hævn kan føre til så grusomme handlinger, også endda at uskyldige mennesker skal rammes af dette. Mine tanker går til alle ramte lande. Forleden mødtes jeg mod dygtige Vita Korsgaard ved Christiansborg, hvor vi tog disse fine, solrige billeder som jeg bliver helt glad af at kigge på. Da vi mødtes først, var vejret gråt og trist – simpelhen så ærgerligt, men pludselige kiggede solen frem og vi skyndte os at fange den smukke sol. Ih hvor er den fin altså!

Jeg har her mine skønne haremsbukser fra H&M på, samt en fin bordeaux bodystocking også fra H&M, som jeg faldt over i Lyngby forleden. Jeg ejer også denne body i sort og den har altid været en af mine absolut favoritter, så da jeg fandt den i rød, vidste jeg at jeg måtte eje den. Pelsjakken er fra MEOTINE og som jeg har nævnt før, er det ét af mine bedste køb længe.

Nu vil jeg forberede nogle lektier til den kommende uge, spise pandekager og hygge med familien. Jeg håber I får en fortsat skøn aften <3

Photos by Vita Korsgaard @photographybyvita

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

MARK MY WORDS