MY WEBSHOP WANTIES

RED NAILS AND COSY LOOK

p1120134 p1120137 p1120181 p1120116
Sweatshirt in grey HERE / Black pants HERE / Furbag HERE / Nails HERE 


Hej piger! Åh nu er jeg sen på den igen, men inden jeg tager mod lufthavnen, ville jeg lige vise jer, dagens outfit, der er SÅ comfy og hyggeligt. Billedet her, er fra imorges, hvor jeg var hjemme hos min søster og få lavet mine negle fine – denne gang blev de røde, fint ikke? Hihi! Søster er bare SÅ dygtig til det der! Min hyggetrøje, som jeg idag har brugt til et hverdagslook, er fra ASOS og er virkelig ét af mine bedste køb lately. Den er SÅ blød, cool og super lækker at have på. Til min sweatshirt, har jeg min nye fine fur-bag fra Cosy Concept Fur, som jeg er helt vild med – er den ikke bare cute? Det er allerede en favorit i min klædeskab! Når, nu vil jeg smutte igen, jeg vil jo gerne nå det fly – vi ses snart igen ladies, kys!

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MY WEBSHOP WANTIES