My favourite kind of food and takeaway

RED MUSK – Sensuel eau de toilette

P1210629 P1210631
clicktoshop
27674m_l29046m_z
Goodmorning <3 Jeg møder 10 idag (WIN!) for en mandag!! Ligeledes kan jeg faktisk prale med, at jeg har fri kl. 11.35, så lige dagen idag, har jeg intet at brokke mig over. Jeg skal efter skole have ordnet nogle forskellige gøremål ift. bloggen, have sendt nogle pakker og til kørelektion – nu skal det kørekort jo altså snart i hus.

Jeg har helt glemt at vise jer, min nye yndlings duft. Jeg har længe været kørt til fast i mine ‘normale dufte’ som jeg iøvrigt stort set har brugt om, disse omfatter særligt Molekyle, Gucci Guilty og min Zarko Parfume – så jeg trængte altså til en ny duft. Søde Sandra, roste denne parfume fra Body Shop, ved navn ‘Red Musk’ og jeg måtte forbi en af butikkerne, for at duft den.

Jeg var hooked fra starten, og endte med at gå derfra med både parfume og bodylotion i samme duft. Den er meget svær at beskrive, selv skriver Bodyshop den er sexet, sensuel, krydret og langt fra blomstret – hvilket jeg altså er enig i. Der er heller ingen blomsterekstrakter i den, den er derimod meget krydret og egentlig en utraditionel kvindeduft, hvilket jeg synes er fedt.

I må alle lige stoppe forbi Body Shop, hvis I skulle støde på en, da denne parfume altså er det hele værd – jeg er sikker på I vil blive ligeså addicted som jeg er, kan forresten lige inden jeg smutter, pointerer at denne parfume står på min ønskeliste i den store flaske (og ja, den lille er næsten brugt op – it shows a lot)  Vi skrives måske ved senere <3
Love

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

My favourite kind of food and takeaway