PHOTOGRAPHER: ANDERS AQQALU ANDERSEN

RED LEATHER

picmonkey-collage3Leather jacket HERE ・ White shirt HERE ・Leahter skirt HERE 


Hej piger! Wow! Jeg er så forelsket i dette look, som er helt nyt i min gaderobe. Jeg havde egentlig ikke tiltænkt, disse to items samme, men prøv nu lige at se, hvor fint det ser ud – synes I ikke? Den fine skjorte, faldt jeg over, da jeg forleden var på arbejde hos Sofie Schnoor på Gl. Kongevej – den er egentlig meget sommerlig, men så alligevel har den et julet touch over sig, da det fine røde mønster, kan fremhæves med andet rødt her op til jul. For netop at fremme og sætte den røde farve i fokus, har jeg stylet skjorten med den cooleste bordeaux farve, der bare er så lækker på. Skindjakken har nogle så flotte detaljer og er virkelig et cool item at have i skabet, der kan gøre ethvert outfit alt andet end kedeligt.

Skindnederdelen er også ny og har jeg faktisk længe manglet i mit skab. En sort skindnederdel er et musthave, den kan styles til ALT og er bare virkelig rå og cool – ligesom den kan bruges året rundt, til både fest og hverdag. Ha’ en dejlig aften <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

PHOTOGRAPHER: ANDERS AQQALU ANDERSEN