DU∙COEUR scented candle

Red fur

DSC_7757 DSC_7772 DSC_7777
CLICK TO SHOP
meotine_racoon_bordeux1-650x732420087-2066_1
Godmorgen ladiies! Jeg har fået sovet 11 timer i nat, så jeg er i den grad udvilet, hvilket virkelig også har været tiltrængt. Min mor har fri idag og vi har aftalt at lave en rigtig hyggedag, hvor ingen af os har andet på programmet – det er nemlig en sjælden ting her hjemme efterhånden. Jeg elsker at bruge tid med hende, særlig når ingen af os har noget at stresse over og bare kan være tilstede i nu’et – det er så hyggeligt.

Om ikke andet er det kedelige regnvejr helt perfekt til en hygge/shoppedag, hihi – så bliver det ikke bedre ;-) Nu til det fine outfit, som jeg har set frem til at vise jer. Jeg har længe gået og sukket efter den smukke pelsjakke fra Meotine, men har alligevel tænkt at årstiden var forkert til det og var ikke sikker på farve mv. Forleden dag kunne jeg ikke dy mig og måtte have den smukke røde sag med mig hjem. Hvad der har overrasket mig, er hvor ofte jeg har brugt den, på trods af at vi er i slut juli-måned – say what!!! Den har været passende til vejret, og frøs endda en af aftenenerne alligevel – det er for vildt!

Jeg er i hvertfald SÅ glad for den og den går til mere end forventet. Jeg har den her på, med min nye fine kjole fra Sheinside (find den her), og matchende sorte stilletter. Et meget enkelt, men fint outfit. Hvad synes I om det? Kys!

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

DU∙COEUR scented candle