WEDNESDAY WISH

RECIEPE: BUDDHA BOWL

picmonkey-collage dsc_3734
Hej piger. Jeg startede morgenen ud med et tandlægebesøg, da jeg troede mine visdomstænder var på vej ud og skulle rives ud, fordi jeg simpelhen har haft en besynderlig tandpine på det seneste. Det viste sig så, at to af dem allerede var ude, ser man det ;-) Haha, i hvertfald er jeg lettet over, at jeg ikke pt skal have revet nogle tænder ud og at alt så fint ud.

Jeg tænkte, at jeg idag ville dele en let, supersund og hurtig opskrift, på en buddha-bowl, som jeg vil kategorisere den som. Jeg spiser tit en masse blandet, alt afhængig af hvad jeg lige har i køleskabet og skabene. Eftersom jeg aldrig rigtig kan planlægge mine uger, handler jeg ikke så ofte ind og når jeg gør, er det ofte dagligt eller med jævne mellemrum, da jeg så bedre kan undgå madspild.

Dette er et måltid jeg kunne finde på at mikse sammen til frokost, eller aftensmad. Det kan også spices op med lidt fisk eller kød, jeg synes dog den er rigeligt mættende uden. Den er bestående af bagte søde kartofler, som har fået 30 minutters tid i ovnen med olivenolie, krydderier og hvidløg. Hertil har jeg kogt quinoa, som jeg ofte har stående i køleskabet til nogle dage. Det er virkelig én madevare, jeg elsker. Jeg spiser den i salater, som grød og alternativ til ris i fx gryderetter mv.

Hertil har jeg skåret en avocado og lidt tomat til. Det kan se ret kedeligt og næsten for sundt ud, men ej hvor er det altså lækkert. Man kan også spise den med en dressing, evt hjemmelavet pesto eller hvad man nu engang fortrækker. I må sige til, hvis I ønsker flere af disse indlæg <3

2 kommentarer

  • Nanna

    Hej Caroline. Det lyder som en rigtig lækker opskrift, som jeg vil forsøge at lave snart! Du må meget gerne dele flere af sådan nogle lækre og sunde opskrifter! :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

WEDNESDAY WISH