EASTER COMING UP

RECIEPE: BANANABREAD

picmonkey-collagedsc_1759 dsc_1771
Hej piger! Idag på denne grå og kedelig regnvejrsdag, tænkte jeg, at det var perfekt, at dele én af mine yndlings opskrifter – nemlig dette så lækre og sunde bananbrød med chokolade. Jeg har altid elsket bananbrød og det kan enten laves som en kage, hvis man søder det ekstra med enten banan eller dadler, eller som et brød – alt afhængig af, hvad man selv ønsker. Jeg har denne gang, lavet den sødere version, med chokoladeovertræk og stykker i, som jo bare smager SÅ lækkert!

2-3 modne bananer (alt afhængig af, hvor sød du ønsker den)

3 spsk kokossolie

2 æg

1 tsk vanillepulver (ikke sukker)

1 tsk bagepulver

½ tsk salt

1 spsk honning eller kokospalmesukker

2 dl kokosmel (den fine slags)

2 dl glutenfri mel (ligegyldigt hvilken, jeg brugte vidst quinoamel)

1 dl mandelmel

60g mørk chokolade (lidt ekstra, hvis du vil have smeltet chokolade på brødet)

Fremgangsmåde:

  1. Blend bananer, til det er som mos.
  2. Bland bananmos, mel, æg, kokosolie, vanillepulver, bagepulver, salt og honning/palmesukker i en skål.
  3. Hak mørkt chokolade groft og kom i dejen.
  4. Kom bagepapir i en rugbrødsform. Jeg brugte en rugbrødsform, men en mindre ville være rigtig fin.
  5. Kom dejen heri og bages ved 180g. Mit brød fik 30 minutter.
  6. Kom lidt stykker mørk chokolade på brødet, lige når det er taget ud af ovnen. Fordel det med en kniv, når det er smeltet.
   

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

EASTER COMING UP