MESH BODYSUIT

RAILS IN PALMA

dsc_3616dsc_3633dsc_3628 dsc_3637
Rails shirt HERE / Twirl ring big HERE / Smooth cross ring HERE


Godaften piger <3 Endnu en sen opdatering igen idag, I know. Jeg ville dog lige dele, disse fine billeder, inden vi siger godnat for idag. Vi har allerede fået så meget farve og har bare sådan nydt, at opleve mere af Palmas flotte by her til aften. Vi er ligeledes, vildt begejstret for vores madoplevelser her, men I må som sagt endelig sige til, hvis I skulle have nogle anbefalinger.

Jeg havde igår, denne SÅ fine Rails skjorte på, som virkelig er et af mine favorit styles for tiden. Rails skjorter, har jeg ejet et par stykker af efterhånden og de slår bare aldrig fejl. De bløde i stoffet og af høj kvalitet. Udover det, så er det bare en fin basic item at have, som går til alt og som man altid kan smide over hovedet.

Udover den fine skjorte, har jeg også erhvervet mig, nogle nye smykker fra Othmar, som I nok skal komme til at både se og høre mere om. Tænkte dog, at et lille preview, ikke ville skade. Der er tale om de to fine snoede ringe, samt de meget smukke armbånd. Jeg har lagt links til hele looket, nu vil jeg hoppe i seng – sov dejligt, vi skrives imorgen tidlig forhåbenligt <3

4 kommentarer

 • Sisse

  HEJ,
  Så på din Snapchat at du var forbi Gucci i lufthavnen. Må vi se hvad du købte?
  Knus mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Sisse!

   Jeg fik desværre ikke noget med, denne omgang, men måske snart :-) Hihi, knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila

  Hvor er ringen du har på din pegefinger fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila

  (På det sidste billede) :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MESH BODYSUIT