Læseraften i samarbejde med butik Notre

Strapless bra; perfect for my ‘Lucy Dress’

PicMonkey Collage1
Pt. 2 indlæg af den smukke, smukke kjole som jeg fortæller mere om i dette indlæg. Kjolen er så smuk, men det kræver også den rette bh – da det om nogen kan ødelægge helheden – især i en kjole som denne, da den er så gennemsigtig og gennemført, det vil ødelægge det hele, hvis man brød de neutrale farver med en sort, hvid eller lyserød bh. Heldigvis findes der selvsiddende bh’er, som er perfekt til en kjole som denne, hvor alle kanter af en bh vil kunne ses.

Jeg har købt min selvsiddende bh hos selvsiddendeBHer.dk til 99 kr. Så billigt og et absolut musthave! Bh’en giver stadig samme løft, og push-up effekt hvilket vel er det vigtigste for os piger, når vi så endelig skal undvære vores almindelig bh. Jeg har til denne kjole valgt den hudfarvede, for at skjule den mindst muligt, hvis nu der skulle være et sted den var synlig. I kan både fine en standard model til 99 kr. og luksusversion til 139 kr. 

P9240022
Vil også lige pointere at det er denne bh jeg bruger, når jeg har min smukke, ‘high-neck’ ASOS top på , som I finder her. Der er mange af Jer der har spurgt ind til hvad jeg gør, når jeg har den på – så just-in-case har i også svaret på dét spørgsmål lige her. Hvis I har stået og manglet denne bh, ligeså meget som jeg har, så kan I bruge rabatkoden: FBC15, som giver jer 15% rabat. Blot et lille onsdagstips fra mig til Jer <3
Love Caroline

10 kommentarer

 • Anna

  Hej Caroline hvor har du købt den flotte hvide kjole du hat på din instergram du sagde nemlig at den ville komme ud online
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alma

  Hej Caroline :)
  Hvordan vil du mene bh’en er størrelsesmæssigt? Stor, lille eller almindelig i størrelsen? :)
  knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Viktoria

  Hej Caroline, hvornår skriver du om din spray tan? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har købt denne selvsiddende bh hos selvsiddendebher.dk og den gik i stykker efter 14 dage..

  billig kina varer .

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh det er jeg ked af at høre – er sikker på de nok skal give dig en ny eller pengene tilbage, hvis du kontakter dem :-))

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De virkelig fine guldstiletter – hvor har du fundet dem? I øvrigt er det en vildt lækker side du har!

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Læseraften i samarbejde med butik Notre