Splendidclothes, white dress & headband

Printet robe and Ugg flip-flops

Skærmbillede 2014-11-25 kl. 17.10.09
Printet robe: ASOS 269,-  ・ Grey flip-flops: Ugg 799,- 


Hej piger <3 Denne morgenkåbe burde I alle eje og det er virkelig ikke for sjov. Jeg har ALDRIG haft så fin og blød en morgenkåbe før – jeg havde egentlig ikke særlig store forventninger til den, da jeg bestilte den hjem fra ASOS hvilket især var grundet prisen – hvad kan man forvente for 269 kr? Den er silkeblød, rigtig vamset og hyggelig! Jeg er især vild med at der er hætte i den, udover dette passer den perfekt til mine fine fluffy hyggesko fra UGG jeg lever i hertil vinter – dette er altså mit ultimative bud på det perfekte søndags outfit. Dette er et perfekt julegaveønske eller måske gaveidé? Ha’ en fantastisk aften <3

I have been so excited to show you this amazing printet robe from ASOS – I didn’t have exaggerated exceptions to this robe, primary because of the price, it is so cheap! I got pleasantly surprised and it fits perfect to by Ugg flip-flops – this is the perfect sunday outfit or for a cosy time at home! Have a lovely evening <3
Untitled-1

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Splendidclothes, white dress & headband