Cosiness at Sticks n' Sushi

Printet iPhone case

DSC_0994 DSC_0996Hej piger :-) Puha, så er skolen altså startet – det går simpelhen så stærkt og jeg kan mærke at dette år bliver mere krævende, men er sikker på det bliver lige så sjovt som 1. år. Det er tit svært at vænne sig til at starte igen, stå tidligt op, lektier og ja bare at have en regelmæssig hverdag kan være svært at vænne sig til, men det kommer vel snart. Jeg håber i hvertfald i alle har haft en god start på skoleåret! :-)

Nu til mit fine nye iPhone cover som jeg købte i lufthavnen i Tyrkiet, er det ikke fint? Som I kan se er det fra Victorias Secret og jeg er vild med det – trænger altid til et nyt iPhone cover, fordi tit trænger man til fornyelse også holder de jo ikke evig tid. Fandt også de fine hørertelefoner som matcher –  så fint altså! Nu kan jeg kan et sæt hørertelefoner i de to tasker jeg bruger mest, hader nemlig at have glemt dem når jeg skal afsted – kender I det? Jeg har desværre kommet til at smide bonnen væk på dette, men begge dele kostede omkring de 200kr.
Love-Caroline

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Cosiness at Sticks n' Sushi