WIN THE AMAZING LUNA EARRINGS #juliesandlau #luna

Printet blossoms in black & white

DSC_6470 DSC_6471
PicMonkey Collage1
Godmorgen piger <3 Jeg havde den hyggeligste dag til events igår med smukke Sandra, vi nåede både forbi Impression PR, Julie Sandlau event og sidst men ikke mindst forbi Stay, hvor der blev afholdt et undertøjsevent som I nok skal få meget mere at vide omkring. Jeg skal idag forbi enkelte showrooms, og ellers har jeg aftaler i det gode vejr, hvilket jeg glæder mig helt vildt til – det bliver så lækkert at bruge dagen i det gode vejr! Hvad har I af planer?

På billederne kan I se et af forrige uges outfit, til en lidt finere begivenhed. Den smukke kimono er fra Neo Noir, er den ikke fin? Er vild med sådanne lige fortiden, særlig hvis de som denne er printet, eller i flotte farver – de er bare så lette, luftige og sommerlige. Den er ligeledes god til at tone et ellers dressed-up outfit lidt ned, da den er lidt beachy. Jeg vil helt sikkert også bruge den til sommerens ferier og strandture, der er den jo helt essentiel. Hvad synes I? Ha’ en dejlig dag <3

THE OUTFIT
Bustier – AmericanDreams
Skirt – ASOS
Kimono – Neo Noir

2 kommentarer

 • Emmie

  Kan du ikke lave et indlæg om hvordan dit hår bliver farvet? Det er meget flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kan du tro, skal snart til frisøren, der vil jeg fortælle meget mere – men det er dygtige Amalie Lind, der farver mit hår :-)

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

WIN THE AMAZING LUNA EARRINGS #juliesandlau #luna