The little black dress

Printet blazer in blue

PicMonkey Collage
Godmorgen piger <3 Så er vores e-case eksamenen endelig afleveret, nu mangler vi bare at gå op og forsvare den, så det bliver spændende at se hvad vi får. Imorgen skal vi til engelsk årsprøve, også mangler jeg kun 1 mundtlig eksamenen og så er der sommerferie! Har I planlagt nogle ferier, eller andet i sommerferien? Min søster og jeg har netop booket og bestilt vores ferie, som jeg glæder mig SÅ meget til at fortælle jer mere om – det bliver en fantastisk og oplevelsesrig ferie.

Jeg vil få læst lidt op på min engelske årsprøve, men inden da ville jeg lige vise jer, dette fine sæt, jeg rockede forleden. Blazeren er fra Plusfine og farven er simpelhen så fin! Den fås også i en koral farve, som I kan se lige her. Mine jeans er fra G-star og passer perfekt til dette ellers enkle look – hvad synes I? Vi skrives ved! Kys <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

The little black dress