Chanel espadrillos, bodychain, haremspants and a white blazer

Printet biknis – NLY TREND & VICTORIAS SECRET

DSC_4424 DSC_4469 IMG_0140
CLICK TO SHOP: 
121433-0004_5

Goodmorning ladies! Så er det idag Nicole og jeg sælger ud af vores tøj, interiør og møbler – har I lyst til at høre mere, kan I læse om det lige her. Vi glæder os så meget og håber på at se en masse af jer! I anledningen af at sommeren så småt er på vej, det går jo stærkt lige pludseligt, tænkte jeg at et bikini-inspiration indlæg ikke ville skade. Jeg kan ikke løbe fra, at jeg er en smule dedikeret til bikinier – køber hver eneste sommer, rigtig mange forskellige par og kan ikke få nok. Synes der er så mange fine og det kan jeg simpelhen ikke stå få!

En god undskyldning, jeg vil pointere, er at jeg også tit bruger bikini-toppene som en del af mine outfits, for at fuldføre et sommerlook. Min nye missoni-a-like bikini fra NLY Beach er så fin og jeg brugte den forleden under min fine Bubbleroom top, hvilket endte ud i et super fint og sommerligt sæt. De to items komplimenterer virkelig hinanden!

Den anden fine bikni, har der også været stor efterspørgsel på – den er også bare så fin, selv tænker jeg på noget indisk/marrokansk inspireret når jeg ser den – tror det er farvekombinationen og mønsteret i ét, der giver den dét udtryk. Jeg fandt den i Victorias Secret i Abu Dhabi, og det er jo bare ikke fedt at være dansker, når der er så mange lækre sager i VS – dog har de butikker i mange lande efterhånden og man kan selvfølgelig også altid købe online. Har I fundet jeres bikinier endnu? Og er I ligesom jeg, helt vild med bikinier?

7 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Chanel espadrillos, bodychain, haremspants and a white blazer