HIGH NECK KNIT

PRINTED & GREEN

picmonkey-collage img_0198
Godmorgen piger! Dette outfit, har ligget på min computer lidt tid efterhånden – har simpelhen bare ikke fået det delt med jer, men synes ikke det skulle gå til spilde – heller ikke selvom været ikke just er til at hoppe i en nederdel. Jeg fandt denne fine tunika fra Second Female, samt den grønne nederdel i Magnolias Second Hand butik på Strøget. Det var en tilfælde at Malle og jeg gik derned, da vi sås sidst og så var der altså bare så meget fint – samtidig med at priserne på mærker som Second Female, jo er rigtig lave. Jeg synes faktisk det er så hyggeligt at gå i 2ndhand butikker, man kan nemt bruge meget tid derinde og så er der bare så mange gode køb, samtidig med at man kan finde udgået styles.

Tunikaen er jeg virkelig, virkelig glad for, at jeg fik med hjem! Den er bare så fin og så elsker jeg de lyse detaljer i mønsteret, der gør mine Chanel espadrilles så fine at style til, for at fremme den lyse koralfarve. Hvad synes I piger? Er det ikke fint? Forresten, er der nogle videoer, I synes Anders og jeg skal kaste os ud i? Vi har tid idag, så har I nogle idéer, må I endelig sige til <3 Rigtig god dag!
skaermbillede-2016-10-08-kl-21-05-15
skaermbillede-2016-10-11-kl-09-23-19skaermbillede-2016-10-11-kl-09-24-13

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

HIGH NECK KNIT