MALENE BIRGER x LOREAL PARIS

Printed and sunkissed

picmonkey-collage2 picmonkey-collage
Printet dress HERE
___________________________
Hej piger! Åååh et lækkert vejr vi har fået igen idag, man bliver bare så glad af det. Jeg har været ude og skyde outfitbilleder med Anders idag og er lige om lidt, på vej ud og få lidt vin med en veninde – så jeg er sikker på, vi får en rigtig dejlig. Inden jeg smutter, ville jeg lige vise jer, denne fine kjole, jeg modtog forleden. Jeg havde valgt nogle fine items fra Box N Female og var virkelig vild med denne. Jeg synes printet er så fint og helt perfekt, til det mere sommerlige vejr, vi går i møde. Kjolen kan I sparer 15% på, ved at bruge rabatkoden caroline15. Hvad synes I om den? Er den ikke bare fin? Nu vil jeg smutte, ha’ en dejlig aften <3

pictures by Anders Aqqalu Andersen

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MALENE BIRGER x LOREAL PARIS