Stay with me

Preview, upcoming collection

Skærmbillede 2014-07-15 kl. 09.02.33
Hello girls! Sidder og forbereder mig til Regitse og jeg imorgen skal arbejde videre på min kommende smykkekollektion. Jeg kan slet ikke vente, og glæder mig næsten allermest til at vise Jer en masse fine outfit hvori smykkerne kommer til at indgå. Jeg glæder mig også til at skulle dele alle tankerne bag kollektionen med Jer, og hvad det mest essentielelle var for mig. På billedet kan I se mit nuværende yndlings armbånd fra Regitse Rosenvinge, som I kan finde online her. Armbåndet jeg har på, er forresten sat ned til 149 kr. lige nu, det er et KUP, skynd Jer hellere.

Min smykkekollektion er med 100% sikkerhed færdig d. 20. august, så alle smykkerne er klar til at blive lanceret d. 1/9 online på Regitserosenvinge.com.  Der kommer ialt 10 styles og jeg ved I bliver vilde med dem – ih hvor jeg altså glæder mig! I må have en dejlig aften <3
Love Caroline

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Stay with me