Fringres and silver

Pre-autumn musthaves ∙ nudes n’ knit

Skærmbillede 2015-07-04 kl. 01.13.01
IRO Knit Mango sandals ∙ Acne knit Acne dress ∙ Lolals love rings 

Gooodmorning ladies! Håber I alle har sovet dejligt. Jeg ved godt det er en af de hidtil varmeste dage i Danmark, men jeg kan ikke dy mig med lidt efterårsinspiration, eftersom jeg på trods af vejret, rent stilmæssigt er i det vildeste efterårs-mood – besynderligt, synes I ikke? Jeg falder over lækre strikbluser, skindbukser (og ja, har faktisk lige købt et par!), sneakers og meget andet. Måske er det fordi jeg hungrer efter de lækre strik og efterårets tøj, men jeg nyder bestemt sommervejret alligevel – sommertoppe og shorts er bare ikke dét der fanger min interesse mest lige fortiden.

Jeg er faldet PLADASK for den smukke IRO strik, I kan se nederst til højre. Så den i butikken forleden og turde faktisk ikke engang prøve den, af frygt for den ville sidde flot – fordi så ved vi vidst alle godt hvad udfaldet da vil være ;-) Om ikke andet er det et stort efterårsønske og jeg MÅ eje den – den er endnu flottere i virkeligheden, skal dog lige pointeres.

Acne strikken synes jeg også er cool, den vil være fantastisk med nogle flotte smykker, skinny jeans og sneakers eller bikerboots til efteråret – ih hvor jeg glæder mig. For ikke at glemme sommeren, har jeg tilføjet de fine gladiator sandaler fra Mango – er de ikke lækre? tror jeg må eje dem, synes de er så fine. Ligesom jeg er addicted til Lolas Love’s smykker – fine, enkle og af god kvalitet – me like.

Har I nogle store efterårsønsker lige pt. eller er i stadig hungrende efter sommertøjet?

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fringres and silver