VIND INTIMKONCERT TIL TO

POWERHOUSE REFORMER TRÆNING

PicMonkey CollageHej piger <3 Ih hvor har jeg har jeg altså glædet mig til at fortælle jer om min erfaring med reformer-træningen. Jeg har som I måske ved, været på et bootcamp forløb, med de sødeste bloggerpiger og VitaminWell-team. Vi har prøvet en masse forskellige træningsformer, fået baggrundsviden til dem alle, trænet med de dygtigste instruktører og ikke mindst mærket træningen på egen krop – og ja tak, den sidste del er den mest bemærkelsesværdige ;-) haha, hold op hvor har jeg været øm!

Sidste gang foregik træningen i POWERHOUSE Copenhagen på Østerbro, hvor vi havde 1 times reformertræning også kaldet TRX. Det er fysisk træning med egen kropsvægt, denne træningsform giver styrke, balance, smidighed og corestabilitet. Reformertræningen foregår, som I kan se på billederne, på en glidende bænk  med stropper, barre og fjedre, som tilsammen med ens egen kropsvægt giver modstand.

Man kan lave mere end 600 forskellige øvelser og reformertræningen er kendt for at give lange slanke muskler, hvem ønsker ikke det? Jeg er så hooked på denne træningsmetode, efter at have prøvet det – derfor har min mor, søster og jeg besluttet os for at starte til det og jeg glæder mig som et lille barn. I skal nok høre meget mere om det, indtil da kan I selv læse mere her.
Love

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

VIND INTIMKONCERT TIL TO