Come closer - time for spring

Pour it up – Adore By Nicole

PicMonkey CollageGodaften damer! Wee, fik lige tid til endnu et indlæg før jeg smutter i seng. Jeg synes man så småt kan mærke foråret, og det er fantastisk! Bare en smule sol og en længere dag med lys, giver mig mere overskud – og jeg kan altså mærke selv den mindste forandring, og nu går vi altså kun en lysere tid i møde – det er jo fantastisk!

Flere af jer har spurgt ind til mine vipper, som jeg har fortalt jer en del om før – men mere info, skader vel ikke ;-) Det er som altid dygtige Adore By Nicole der ordner mine fine vipper, samt sørger for at de ikke bliver skadet og får den bedste pleje man kan tænke sig til. I mit forrige indlæg om Adore By Nicole, viste jeg jer alle Nicoles nye produkter, som er ligeud fantastiske! I kan finde indlægget online lige her. 

På de ovenstående billeder har jeg puttet en smule af min mascara fra Nicole, på mine nederste vipper for at det stadig er naturligt, men samtidig fremhæver vipperne – det er så fint og især rart selv at kunne tone ens look op og ned, med henholdsvis mascara og eyeliner – samt kunne fjerne det uden at skade ens eyelash-extensions.

Nu vil jeg smutte i seng – har I nogle spørgsmål til vipperne, må I endelig ikke tøve. I kan forresten booke tid online her. Sov dejligt <3
Untitled-1

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Come closer - time for spring