GO FOR A RUN WIITH ME - STAY FASHIONABLE

POUL STIG ∙ PURPLE LIGHT

IMG_8586 IMG_8610 IMG_8613 IMG_8633 IMG_8638 IMG_8639
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-04-04 kl. 23.23.34

Godaften piger! Jeg vågnede op med feber imorges, så træls alså. På trods af dette, har jeg været oppe og igang hele dagen, da jeg havde nogle aftaler, jeg virkelig ikke havde lyst til at aflyse – så nu er jeg helt drænet for energi og glæder mig bare sådan til at få sovet. Imorgen har vi en kort dag i skolen, så jeg glæder mig allerede til at komme hjem under dynen idag. Jeg var forresten til en healing idag, hos den dygtige healer i Københaven – det var så fantastisk! Jeg skal nok fortælle jer mere om det asap <3

Om ikke andet, har I her nogle billeder fra weekenden, jeg tog med søde og ikke mindst dygtige Anders. Jeg har min fine nederdel på, fra Wilk Copenhagen. Det er en af deres nye pastelfarver, i den lilla, jeg faldt pladask for – er den ikke bare fin? Jeg elsker pastelfarver og denne er lige mig, hertil fandt jeg disse, så cool solbriller/briller fra Poul Stig, som jo nærmest er skabt til nederdelen. Man kan sætte solbrille-filteret på og tage det af, som jeg har gjort på de sidste billeder – på den måde har man altså to briller i én – smart ikke? Jeg er fan! Hvad synes I om det? Sov rigtig dejligt, til jer der når at læse med, her til aften <3

4 kommentarer

 • K

  Kan du ikke lave et indlæg med idéer til studenteroutfits, både kjoler, jumpsuits osv? Jeg er selv total på bar bund, og har brug for nogle fede idéer til den kommende tid, og med din fantastiske stil tænker jeg, det ikke kan gå helt galt. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej K :-) Så god idé! Det kan du tro jeg vil lave – jeg får poset det inden længe!

   Dejligt med lidt inspiration til indlæg <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shania

  Hej Caroline!
  Hvor er din halskæde fra og hvad har du givet for den?

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

GO FOR A RUN WIITH ME - STAY FASHIONABLE