SPØRGERUNDE PT 2

POSTERS IN MY HOME

IMG_0004PicMonkey Collage5 PicMonkey Collage3 PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage IMG_0084 IMG_0052 IMG_0032 IMG_0091
Godaften piger! Jeg har virkelig længe glædet mig til at vise jer, mine nye Desenio posters, jeg endelig har fået hjem og indrammet. Jeg har før postet et indlæg, med mine første posters derfra. (læs det her) Jeg synes dog jeg manglede lidt mere til mine væg og som pynt, efter min søster flyttede ud, derfor måtte jeg have nogle flere. Samtidig med dette, så jeg, at Desenio, havde fået SÅÅ mange nye, helt igennem fine posters hjem, som jeg bare måtte eje. Som I kan se, holder jeg mig meget til det enkle og tildeles minimalistiske look, da disse falder bedst i min smag og passer flot ind i mit hjem.

Jeg synes virkelig plakaterne, med de optegnede kvindeansigter er kunsteriske og smukke! Jeg elsker dem og synes de har et stærkt look, samtidig med at de vel repræsenterer et hjem med en kvinde, am I right? ;-) hihi! Herudover er de fine posters med tekster fra hhv. Coco Chanel og HOLY CHIC en sikker vinder, som bryder det meget feminine look, de andre har og gør vægen mere rå, når det er sammensat. Hvad synes I om de posters jeg har valgt? Er de ikke overdrevet! Udover dette synes jeg Desenio har nogle rigtig gode priser og at man får meget for pengene – jeg har købt tilpassede rammer, helt enkle hvide, som er af god kvalitet.

Fordi jeg elsker mine læsere, har jeg lavet en aftale med Desenio, om at I får hele 25%, mellem d. 4-6 oktober – det er altså meget at spare piger og vi kan vel alle, altid bruge noget flot vægpynt ikke? Alt I skal gøre, er at anvende koden carolinedesenio når I skal tjekke Jeres varer ud og betale.

CLICK TO SHOP
77638 Woman in profile 50x70Skærmbillede 2016-10-04 kl. 21.13.0877368 Fashion walk 50x7083388 Standards high 50x7083988 Purse SV 50x7081568 Mountain fog 50x70

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SPØRGERUNDE PT 2