Heeled Sandals

POST PALMA VIBES

picmonkey-collage
Tee HERE / Skirt HERE


God aften piger! Åh hvor jeg dog nyder at være hjemme og igang med arbejdet igen, det kribler altid i kroppen, for at få lavet sine projekter og opgaver færdige, samt igangsætte nye, når man er på en ferie. Jeg startede dagen ud med, åbningsevent af en nye SÅ lækker restaurant i Magasin Kgs. Nytorv. I kommer til at få både billeder derfra, samt høre en masse mere om det nye spisested, som jeg slet ikke kan få armene ned over. Ej hvor var det altså bare lækkert, på alle tænklige måder. For en lille smagsprøve, kan I følge med på min Snapchat @caromarburger eller min Instagramprofil, hvor jeg har lagt nogle stories ud idag.

Nu ville jeg lige vise jer, dette så fine sommer-look, jeg flashede på Instagram igår. Jeg fik en masse henvendelser på det og synes derfor, I måtte se det her på bloggen også. Jeg har min nye tee på, som er fra Rails. Jeg er så vild med den og synes dens look og fine ananas-print, er vildt cool. Hertil har jeg en ruskindsnederdel fra Raiine, som jo passede perfekt til det lidt rå udtryk. Hvad synes I om looket?

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Heeled Sandals