MAKE LOVE, MAKE HAPPINESS, MAKE MIRACLES ♡

PONCHO MED PALLIETTER & FRYNSER

Hej søde piger. Lige nu er jeg netop kommet hjem fra arbejde, og har smidt mig på sofaen med noget behagligt tøj på – hvilket jeg virkelig nyder. De næste par dage har jeg som sagt fri, så jeg glæder mig til at opfylde alle jeres ønsker til indlæg i denne uge. Udover det kan i se også se frem til på lørdag eller søndag, hvor jeg vil vise jer godt og vel alt hvad jeg putter i min kuffert. :-)
Som jeg lovede jer i min video, hvor jeg besvarede spørgsmål fra min spørgerunde, skulle i se min nye poncho. Den er SÅ fin, og jeg elsker at den har ærmer, da en poncho man bare trækker over hovedet, da looket hurtigt bliver lidt for poset. Udover det er jeg virkelig vild med ærmerne, som er besat med pallietter. Den er fra Buch Copenhagen, og koster 599,- og kan også fåes i lys beige. 1000 kys og knus!

 

16 kommentarer

 • Anonymous

  Kunne du finde på at bærre denne med et par hvide jeans?Hvor langt går den ned?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare flot! synes virkelig at Buch burde åbne en onlineshop. Ved godt at man kan købe det på facebook, men så kan man jo ikke kigge det hele igennem på samme måde.. :)http://priiicetag.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er du bare skøn! Tusind tak. Der er mange som ønsker at Buch åbner en onlineshop, dog tror jeg stadig at de har nogle gøremål før en onlineshop, man kan godt forstå dig! :)Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ser også frem til den dag at de åbner en webshop!Tror de vil tjene rigtig godt på deres lækre tøj!Jeg bliver jo nød til at spare en masse penge op,for at få råd til det! Hehe :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kan sagnes følge jer, det er helt klart noget andet – da i jo selvfølgelig ikke ser alt på deres facebookside. Men ja, hvis nu skulle man spare :)Du må have en skøn aften smukke,Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, super lækker poncho!!! Er blevet hel vild med Buch Copenhagen efter jeg har set din blog. Må helt sikkert noget mere i den ;-) Ved du hvor der ellers ligger Buch Copenhagen butikker andet end i Lyngby???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helt enig! Jeg synes den er SÅ smuk. Kan godt forstå din interesse til Buch Copenhagen, det er også en fantastisk og gennemført stil de har i butikken :)Buch Copenhagen ligger også på Østerbrogade 60, såå fin :)Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Nu bor jeg i jylland.. Hvis jeg nu gerne ville have fingre i den flotte poncho, hvordan ville jeg så kunne få fat på den? Kan se de ikke har et billede af den på deres facebook side?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Okay – så kan du slå en af de billeder jeg har taget af ponchoen op på deres facebookside, og høre om de har flere. Hvilket vi meget gerne skulle have. Så vil de skrive deres mail, hvorefter du kan skrive til dem, hvilke ting du øsnker – også skal du betale noget porto :)Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Kan du ikke filme en: “Hvad har jeg i min skoletaske”? :)Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jo selvfølgelig, tænker at jeg først vil gøre det når jeg er starter i skole igen – hvilket også er lige om lidt :) Men selvfølgelig! :) Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej søde Caroline <3 Hvordan var din tøjstil inden du begyndte at arbejde i Buch? :-)Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde selv :) Min tøjstil inden jeg startede i Buch var skam meget den samme, da jeg jo forhen elskede deres butik. Men det er klart at jeg køber mere tøj derinde fra nu hvor jeg arbejder der :)Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Caroline, hvad er er mærket på ponchoen???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne marie

  hvor er dit lagen fra? :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MAKE LOVE, MAKE HAPPINESS, MAKE MIRACLES ♡