Curl it, cut it, dye it

Plus Fine Collection SS14

Skærmbillede 2014-06-28 kl. 22.12.37
Goodmorning girls! Jeg er tidligt oppe idag, og lige om lidt på vej ud af døren, da mit hår skal ordnes af dygtige Amalie Lind, som jeg nok skal fortælle Jer meget mere om. Glæder mig så meget, og jeg synes også det er helt vildt, at det er imorgen min søster og jeg rejser, allerede.. :-) Ih det bliver dejligt! Tusind tak for alle Jeres inputs omkring mit hår, i mit forrige indlæg. Jeg har altid rigtig god hårdag, når jeg skal have mit hår farvet – ååh, kunne det ikke bare være den værste hårdag i stedt? I hvertfald er jeg altid bange for at fortryde, men det er heller ikke fordi jeg ikke elsker mit lyse hår – fordi det gør jeg virkelig, men det skal hele tiden holdes ved lige og min bund skal farves alt for ofte, hvilket jo heller ikke er sundt for mit hår. Så ja, nu prøver jeg noget nyt og håber det passer perfekt til mig, hihi :-) (fingers crossed)

Igår fandt Jer en masse lækre outfits fra Plus Fine, som jeg er helt forelsket i. Synes deres Spring/Summer kollektion, som I kan se på collagen er fantastisk! Har plukket mine yndlings looks ud, og er især vild med det matchende, mønstret sæt – det er så fint, og lige mig også er jeg helt vild med sættet yderst til højre, da det er ret råt med med et feminint touch. Hvilket er Jeres favorit? I kan se mere til denne kollektion online hos Plus Fine lige her.
Love Caroline

 

5 kommentarer

 • Stine

  Må vi se resultatet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Great to have you visit Today Iԇm delighted to welcome Melanie of Scarletta Media, who has written her first blog for us about social media and home working – Come back soon, Balaji!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pourquoi pas un lycée Pierre Le-Tan? Admirable artiste illustrateur, aux origines indochinoises assurées, incarnant la délicatesse que plusieurs reconnaissent à cette partie du monde, malgré Pol Pot et autres dérives.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ã…h, Moa Moa – for ei skjønn datter du har som kom med gave til deg. Nydelige ullsokker ogsÃ¥:)-ha en fin ettermiddag!Klem fra nord.

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Curl it, cut it, dye it