Draped skirt

Please let this summer last a little longer

PicMonkey CollageHej piger <3 Har virkelig haft en fantastisk sommer i år, 2 ferier – jeg KAN ikke klage. Det har været fantastisk og for en gang skyld synes jeg faktisk denne sommer har været lang, men den går stadig for hurtigt – især når man tænker på hvor koldt det allerede er om en måned. Tiden flyver afsted, men vigtigst af alt har jeg nydt sommeren og heldigvis er der stadig lige lidt af den varme tid tilbage.

Som I nok husker, har jeg siden jeg modtog en pakke fra Veet, udelukkende brugt produkter derfra. Jeg har tendens til sart hud, og derfor har Veet virkelig redet mig igennem mange pressede sitiuationer, hvor røde knopper på benene og ar efter en skraber bare er et NO GO! I kan læse mere om de forskellige produkter fra Veet her og her og se min tutorial lige her.

Som I kan høre har Veet været ‘a summer essential’ for mig, og det vil det forblive! Det bedste er at jeg ikke behøver at tænke på at få mine ben ordnet i op til 5-7 dage, hvilket er helt utroligt – det giver altså os piger ét mindre problem at spekulerer omkring i vores hverdag! Nu glæder jeg mig allerede til foråret og efteråret for den sags skyld, hvor jeg vil style kjoler og nederdele med bare ben og henholdsvis sneakers og bikerboots – det er sådan et lækkert kombi!
Love-Caroline

Sponsoreret indlæg

   

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Draped skirt