CALIFORNIA TAN

Playsuit with lace trim

PicMonkey Collage2
Ih hvor har jeg bare glædet mig til at vise Jer bl.a. denne fine Playsuit, som jeg fik hjem med posten i mandags – har ventet længe på mit fine tøj, som jeg har bestilt fra Reloveclothing.com (link) Jeg glæder mig også til at vise Jer mine to kjoler, og en fin top som også var med, ååh det er SÅ fint! Jeg kunne virkelig købe mig fattig på denne hjemmeside, men problemet er bare at man skal betale told, når man bestiller hjem derfra. Denne gang fandt jeg ud af at jeg skulle betale told, lige da jeg skulle til at betale online – hvilket altså vil sige, at jeg havde forelsket mig i det lækre tøj, derfor valgte jeg at gøre det lige denne gang – men eftersom det blev en dyr fornøjelse, er det ikke noget jeg vil gøre ellers. Jeg er selvfølgelig ked af at I derfor også vil skulle betale told, men jeg vil prøve at finde alternativer, så vi kan shoppe løs – hihi :-)

Nok om det! Er denne playsuit ikke bare yndig? Det er faktisk en ‘teddy’ som de kalder den, men jeg har tænkt mig at bruge den til sommer, med enten bikerboots eller klipklappere og en stor solhat – ååh der er altså heller ikke lang tid til længere, jeg glæder mig! På billederne kan I se den på, derudover kan I også se mit hår lidt bedre – end de billeder jeg har vist Jer tidligere. Jeg fik jo som nogle af Jer ved, farvet mit hår mørkere i bunden, for at give lidt ‘ombreeffekt’, det er faktisk meget fint synes jeg – nogle gange savner jeg mit helt lyst, og andre gange synes jeg dette er mere naturlig, og anderledes. Jeg er vild med det, når jeg skal have det opsat i enten knold, eller hestehale – fordi så er bunden helt naturlig og mørk, og hestehalen helt blond, det er jeg vild med! Hvad synes I om plausuiten? I kan forresten finde den online her, dejlig aften til Jer alle! <3
Love Caroline
PicMonkey Collage

12 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

CALIFORNIA TAN