ROMANTIC VIBES

PINK FAVORITES

Maria Nila
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-06-02 kl. 20.29.53Skærmbillede 2016-06-02 kl. 20.30.25Skærmbillede 2016-06-02 kl. 20.31.03
Hej piger! Undskyld for mit sene update, men jeg har altså nydt dagen i det lækre vejr og så har jeg fået ryddet op, i alt det tøj jeg sælger ud af, så det kan I snart købe online på mine salgskanaler – jeg skal selvfølgelig nok holde jer opdateret. Nu skal det handle om noget helt andet, nemlig mine nuværende favorit shampoo og balsam fra Maria Nila og så et nydt fund, nemlig CLEANS body splash i varianten Sunkissed Skin.

First of all, har Maria Nila altid været et af mine favorit brands, når det kommer til mit hår. Det giver mit hår volumen, plejer det og gør at det får en perfekt struktur – I could not ask for more! Jeg har igennem den seneste tid, brugt varianten PURE VOLUMEN, som er den lyserøde, I kan se på billederne. Herudover må jeg altså anbefale jer, at dufte til CLEANS nye bodysplashs, næste gang I kommer i enten Magasin, eller en anden forhandler – de er SÅ lækre og min variant er også så sommerlig og lækker! Vi skrives ved senere ladies – love!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ROMANTIC VIBES