AUTUMN LEAVES

PINK ∙ PAUL SMITH

P8040362 P8040363 P8040372
Hej piger! Åh hvor jeg savner mange hjemme i Danmark efterhånden, jeg har faktisk aldrig været typen der tog 2 uger afsted på ferie, ofte er det 7 eller 10 dage, det er kun når vi er på længere tyre at vi bliver der lidt længere – derfor kan jeg virkelig mærke, at det er et stykke tid siden jeg har været hjemme nu. Jeg elsker at være her i L.A, er blevet så bidt af kulturen der emmer af frihed, respekt og en helt anden udadvendthed, end man møder i Danmark. Jeg elsker at amerikanere er mere lige ud, siger tingene som de er og giver komplimenter som det passer dem – det er sjælendt man snakker med ‘fremmede’ hjemme, hvor vi her har mødt så mange søde mennesker, der bare åbner sig op for en – det synes jeg er så cool!

Vi skal idag ud og spise på en restaurant der hedder Blue Ribbon ∙ Sushi Bar & Grill – hvilket skulle være så lækkert, så det glæder vi os helt vildt til! Om ikke andet nyder vi virkelig tiden i L.A og vores fantastiske lejlighed, det har været en skøn ferie indtil videre og vi ser frem til en masse flere spændende oplevelser.

Før jeg smutter, ville jeg lige vise jer disse fashionable, pink billeder – er de ikke fine? Det var min søster der var sådan; ‘Dét der er en blogger-væg!’ – fangede ikke hendes pointe i starten, men de blev faktisk rigtig fine og jeg kan se hvad hun mener nu. Godt jeg har hende med, hihi <3 Håber I har det dejligt, vi skrives ved! Kys

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

AUTUMN LEAVES