KINNEY

Pineapple Knitted Sweater

 NA-KD knit HERENOTABENE heels HERE


Hej piger. Jeg håber I har nydt weekenden i fulde drag. Det er helt mærkeligt, at jeg fra den ene dag til den anden er kommet helt i vinterhumør – har I det også sådan? Jeg synes virkelig kulden og mørket er kommet for alvor, man skal lige vænne sig til det, selvom det jo er meget hyggeligt når alt kommer til alt.

Jeg ville lige hurtigt vise jer denne fine NA-KD strik jeg modtog forrige uge, den er så fin og hyggelig. Selv har jeg primært brugt den ud over skindleggins eller med strømpebukser under, da den har en god længde til det. Jeg har på billederne iført mig den med et par NOTABENE støvler og bare ben, da vejret var en smule lunere nogle uger tilbage.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

KINNEY