ByMickleit x Plusfine

Pieces x Julie Sandlau

Skærmbillede 2015-06-25 kl. 16.09.14

Hej piger <3 En lille morgen-opdatering fra mig, inden jeg skal ind til byen og mødes med min sødeste malle. Jeg faldt forleden over Julie Sandlaus kollektion for Pieces, det er efterhånden et stykke tid siden den udkom, men hvor er den dog bare fin. Har ikke forddybet mig nok i den, da den udkom – er helt forelsket nu og synes det er nogle fantastiske smykker!

De oxideret er super flotte mixe med sølv smykker, for at skabe lidt spil. De slangeformet øreringe i sølv MÅ jeg eje, de er så meget Julie Sandlau a-like, hvilket der selvfølgelig er en god grund til, men jeg er virkelig vild med dem. Pieces har fået en masse fint tøj, smykker, accessories og meget andet online, jeg er bl.a. helt vild med denne højtaljede nederdel. Vi skrives ved senere – før jeg smutter, hvad synes I forresten om kollektionen? Kys <3

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ByMickleit x Plusfine