LIGHTING UP YOUR DAY

PHTOSHOOT WITH ANJA EKSTRØM

PicMonkey Collage
Hej piger! Sikke et snevejr der er kommet idag – koldt men også lidt hyggeligt, hvis man altså ikke skal befinde sig ude i kulden – men derimod kan putte sig i en varm dyne – er I ikke enige? Jeg ville vise jer lidt backstage-billeder fra mit fotoshoot med den SÅ dygtige Anja Ekstrøm, som jeg forleden arbejde sammen med. Hun er SÅ god! Jeg kan slet ikke vente med at vise jer de endelige billeder.

Jeg faldt over Anja via Instagram og har været betaget af hendes smukke billeder lige siden jeg faldt over hendes værker. Hun har virkelig sans for detaljerne og hvilket virkelig kan ses I alt hvad hun laver. Måden Anja kunne se muligheder og formåede at kreere et unikt look på ingen tid, er jeg virkelig imponeret over. I kan følge Anjas arbejde via Facebook lige her og via Instagram lige her.  Følg med på bloggen og se de fine billeder snart – vi skrives ved <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

LIGHTING UP YOUR DAY