Bandage dress

Personalize your room

PicMonkey CollageHej piger <3 Håber I har haft en dejlig dag :-) Som I ved, elsker jeg tapéter – synes det er fantastisk fint, at man kan personliggøre sit hjem og give et rum, en helt anden karrakter. Jeg er især vild med fine metallic, sølv/guld og mønstret tapéter – i og med at det passer perfekt til min personlige stil :-) I vores hjem har vi alle sammen mindst 1 væg i hvert enkelt rum, med tapet – og det giver bare et super fint spil!

Beckmann.dk har mange fine tapéter som jeg er vild med! Lige fortiden går jeg og kigger særlig meget efter ny inspiration, eftersom min søster og jeg kigger på lejlighed sammen, og der ved jeg, at jeg med sikkerhed gerne vil have en væg med noget fint tapet – især i et walk-in-closet eller forenden af soveværelset er det så smukt. Klik her for at se resten af Beckmanns fine udvalg af tapéter.
Untitled-1

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bandage dress