Lots of love

Perfect for a night out

PicMonkey CollageHej søde piger. Jeg havde fri kl. 11.30 idag, så overdrevet dejligt – især nu hvor vejret er så dejligt! Skal hygge hjemme idag, lave lektier og blog – derudover har jeg tænkt mig at løbe en tur senere, når det er ved at blive lidt mørkt. Åh hvor jeg dog bare for flash backs til sommeren, hvor man kunne være ude til sent aften uden at fryse – tror ikke der går lang tid, hihi :-)

Hver morgen vågner jeg af fulgesang, så bliver det ikke dejligere – det gør min morgen en liiillle smule bedre hver dag :-) På billederne kan I se et lækkert outfit, jeg i forrige uge havde på i byen, med min søde veninde Frederikke – vi var på Molly og havde en såå sjov aften! Blusen er fra Buch Copenhagen, de sorte blondeshorts jeg har på, er Frederikkes og mine stilettter er også fra Buch. Meget fint, men enkelt – forresten kan jeg ikke anbefale Jer, at tage lige disse fine (og dyre) stiletter på i byen, hvis det går hen og bliver vildt – mine var heeelt vildt beskidte, men heldigvis har min fantastiske mor næsten reddet dem. Jeg har lagt links til ‘look-a-like’ items, som ligner dem jeg bærer rigtig meget! Skriver måske senere, kys!
Love-Caroline1

// Blondeshorts // Top // Stiletter //

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Lots of love