BEAUTY-GUIDE: THIS WORKS

PERFECT FLORAL DRESSES

picmonkey-image
Floral dress in nudes HERE / Red floral dress HERE
______________________________
Godmorgen piger! Jeg håber I har haft en dejlig weekend, og nydt solskinsvejret, der desværre ikke er meget af idag, men samtidig er det lidt lettere at skulle arbejde sig igennem mandagen sådan synes jeg. Jeg brugte aftenen igår hos mine forældre, med Christoffer og min søster. Det er jo så dejligt som altid og jeg elsker vores rolige, familiesøndage, hvor vi bare hygger på sofaen og spiser god mad. Vi var også ude og se mine forældres byggeprojekt, der så småt skrider fremad. Måske jeg skulle tage nogle billeder til bloggen her? Det kunne måske være spændende at følge med i? Lad mig høre hvad I tænker <3

Jeg faldt over disse to, SÅ fine blomstrede kjoler fra Missguided igår og er helt vild med dem begge to! De er så fine i farverne, på hver sin vis og eftersom jeg skal til en del påskefrokoster det kommende stykke tid, tillod jeg mig, at klikke den ene af kjolerne hjem – hvilken, vil jeg holde hemmeligt, indtil I kan se den in action. ;-) Hvad synes I om dem og hvilken er I mest til? Vi skrives snart igen <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BEAUTY-GUIDE: THIS WORKS