Cosiness

Peace, Joy, Love

DSC_5492 DSC_5495 DSC_5497 DSC_5499 DSC_5501 DSC_5503 DSC_5505 DSC_5507 DSC_5513 DSC_5517Så har I efterhånden fået det ene interiør & home indlæg efter det andet – hihi! Jeg synes faktisk det har været meget ret med en lille pause fra det almindelige her på bloggen, hvilket man kan sige er blevet brudt af disse indlæg. Her er der billeder fra mit andet værelse, hvor jeg denne gang har valgt at rykke min seng hen – på en eller anden måde, er jeg mere tilfreds med sengen på dette værelse, da der er en anden ro i rummet. Ved ikke om det er tapetet som er meget vildt på mit andet – men jeg sover fantastisk i mit nye soveværelse, farverne er også lysere, hvilket selvfølgelig også kan spille ind.

Udover sengen har jeg min kommode stående, hvor jeg ligger makeup om morgenen, min  lænestol og en anden lille hvid kommode, som jeg faktisk har glemt fuldstændigt at tage billeder af. Jeg har faktisk lidt travlt, men skriver til Jer senere – idag skal jeg nemlig til Hellerup og hygge med min fantastiske søster <3 Hvad skal I lave? Kys!
Love-Caroline-1

 

12 kommentarer

 • Karen

  Hej Caroline,
  Det hele er så gennemført og flot! :-) Dertil tager du utrolig flotte billeder til bloggen og IG, som gør at man bliver fanget hele tiden – oplever jeg ikke hos andre bloggere.
  Hvor er dit rosa/pudderfarvet sengetæppe fra? – evt et link ;-)
  Hav en god dag.

  /Karen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Be

  Du har simpelthen bare den mest fantastiske stil!
  Jeg elsker dit værelse! :)
  http://www.BeautyByEbay.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Hvor er din makeup “kurv” fra?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej søde Caroline <3
  Du har en helt fantastisk sans for indretning, og jeg bliver lige inspireret hver gang, du lægger disse fantastiske smukke billeder fra dine skønne værelser op! Bliv endelig ved med det :-)
  Hvor er de fine lysestager på sidste billede fra? De er så søde <3

  Du virker som sådan en sød pige og jeg nyder og følge med på bloggen!

  Knus en trofast læser <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde selv <3 Tusind, tusind tak – dejligt at vide du bliver inspireret, lover at blive ved <3 Lysestagerne er fra House Doctor <3

   I ligemåde, søde du <3
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  SUper flot værelse du har og utrolig god blog.. Virkelig inspirerende :-)
  Hvor er den lille buddha figur fra som står på dit “natbord”?
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline. <3
  Hvor er disse ting fra:
  Kurv med puderne?
  Hylderne over sengen?
  Puden i stolen ?
  Den hvide skammel?
  Og den sjove ting der hænger over stolen?

  Knus Natascha :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kurven er fra Bloomingville <3
   Hylderne er fra Oliver Furniture <3
   Puden i stolen er fra Day Birger ét Mikkelsen <3
   Skamlen er fra Bloomingville <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Cosiness