spring season

PATCHWORK

dsc_1637
Striped Y.A.S Shirt HERE / Denim skirt HERE / Sneakers HERE /
___________________________________
God aften søde piger <3 Pyha, jeg har måtte overgive mig til sygdommen igen idag, og selvom jeg var friskere imorges, så tror jeg at jeg fik kørt alt energien ud af mig selv, lige en smule for hurtigt og stressende idag. Jeg var oppe rigtig tidligt, fordi jeg havde en masse planer, jeg simpelhen ikke ville udskyde længere – kender I det? Tanken om en dag mere på sofaen, var altså ikke så tiltrækkende alligevel. Jeg har dog været hjemme i seng siden 16 tiden og fik også en lang lur tidligere, allerede nu kunne jeg dog snildt sove igen, så tror jeg lægger mig inden længe.

Jeg har dog fået skudt et fint outfit i dag, som jeg virkelig er vild med! Jeg har haft sådan en denim-obsession, på det seneste og synes bare det er så fint! Måske er det forårs- og sommervejret, der giver mig ekstra lyst til denim og solbrun hud ;-) Om ikke andet, har jeg fundet en fin lyseblå skjorte fra Y.A.S, med et fint blomsterprint foran, jeg synes er så fin og anderledes. Den har jo det fineste print foran, og så er den lyseblå og hvid stribet, hvilket giver den dette lidt office-kind-a-look. 

Denimnederdelen, fladt jeg altså også bare pladask for! Jeg har faktisk længe kigget efter én, men har simpelhen ikke kunne finde den rette synes jeg. Denne opfylder dog de fleste af mine kriterier og er så cool, med det forskellig-farvet denim. Det er dog lille i størrelsen og ret kort i forvejen, så ville jeg rykke en størrelse op i den.

pictures by Anders Aqqalu Andersen

2 kommentarer

 • Anonym

  Ville være fedt, hvis det igen ikke tog overhånd med billeder fra Anders. Vil gerne se noget mere “afslappende”, hvis du forstår :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Tak for din kommentar, det vil jeg tænke mere over!

   God aften :) Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

spring season