SOME BEFORE AND AFTER

PARTNER IN CRIME

3picmonkey-collagepicmonkey-collage4 picmonkey-collage2 picmonkey-collage1 dsc_9833 dsc_9836 dsc_9873
Grey shirt HERE / Green jacket HERE sold out similar HERE and HERE / Skirt HERE similar HERE / Similar sneakers sold out, similar HERE and HERE
_______________________________________
God aften søde piger! Denne gang, opdaterer jeg fra Danmark igen, da vi valgte at kører hjemad igår fra Østrig, eftersom vejret idag ikke skulle være godt på ski dernede. Vi kørte ved en 9-tiden om morgenen og tog mod Ingolstadt, hvor vi tog et smut forbi Audi Forum, der efter sigende skulle være et besøg værd. Det var det faktisk også, især hvis man ligesom jeg, min far og Christoffer har lidt benzin i blodet ;-) Det var en vildt flot udstilling, men bedst af alt, havde de altså den mest overdådige tag-selv buffet, I am not kidding you! Jeg elsker buffet, når der er tale om lækre og friske råvarer og på en lang køretur, som den vi var på igår, er der altså intet bedre!! Specielt ikke efter al den tyske og ret kedelige mad, man får på løjperne. Jeg var mildest talt i himlen! Haha.

Vi var dog ret sent hjemme, og jeg vågnede som altid tidligt, så nu er jeg også ret smadret. Tænker at hoppe på hovedet i seng her om lidt, men synes lige I skulle se dagens outfit, som jeg faktisk har modtaget med posten her til morgen. Jeg havde tidligere på ugen, endnu et ASOS-shop-a-holic, hvor jeg ikke kunne styre mig, as always! (se indlægget herDet blev til den fineste grå-meleret langærmet, med et lille partner in crime logo med rød, som gør den rå. Den har en virkelig fin pasform og er meget enkel, uden at være helt kedelig synes jeg. Udover det, har den lidt vide ærmer, som jeg jo virkelig er in-to for tiden. Udover trøjen, måtte jeg også bare eje den SÅ seje grønne jakke, der har nogle stickers på, der gør den ret sej synes jeg! Den er ellers også ret enkel og meget god til hverdagsbrug. Jeg synes det var så fint sammen, og så har jeg blot stylet det med en sort nederdel og et par sneakers, for at holde looket nedtonet.

Hvad synes I? Jeg vil hoppe i seng nu, I må alle sove rigtig dejligt, vi skrives snart igen <3

indlæg skrevet i samarbejde med ASOS

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SOME BEFORE AND AFTER