SAVE 20% OFF SPRING ITEMS

PART OF MY COLLECTION

picmonkey-image
Shirt HERE / Skirt HERE / Sneakers HERE
________________________________________
Hej piger! Pyha, nu nærmer den store flyttedag sig og nu har jeg nærmest pakket alt ned. Der er virkelig meget og egentlig mere end forventet?! Sådan er det vel ofte, men jeg føler mig alligevel klar og forberedt, så nu glæder jeg mig meget SÅ meget! Der er knap så hyggeligt hjemme i lejligheden lige nu, da alt jo er pakket ned og jeg ingen gardiner har mere heller ;-) Jeg er dog lige nu, taget hjem til mine forældre, da jeg skal have Spencer med ud på en gåtur, med min skønne veninde Nicole og hendes lille Storm. Det bliver så hyggeligt, så vi håber bare på, at det ikke regner på vores gåtur, hihi.

Jeg havde helt glemt at vise jer dette sæt, som jeg tænkte I lige måtte se. Det er én af mine favoritprints denne sæson og jeg synes bare looket er så fint! Det er hhv en skjorte og nederdel fra Sofie Schnoor, der matcher, men som også sagtnes kan bruges alene. Særligt nederdelen, har jeg været rigtig glad for. Mine sneakers er også bare SÅ cool, også fra Sofie Schnoor. Lige nu, ville vejret nok mere være til, at outfittet blev stylet med nogle leggins under, men ellers er det jo så fint i foråret og sommeren med bare ben. Vi skrives ved snart, kys <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SAVE 20% OFF SPRING ITEMS