Part 1 - "I am a makeup junkie... Yves St. Laurent, Christian Dior, and anything else that looks good."

Part 2 – “Only great minds can afford a simple style.”

Hej igen søde læsere,
Så blev det tid til et par outfitbilleder. Jeg håber i kan få en masse inspiration af dem og at i har nydt hver en time idag, jeg er sikker på i alle for en skøn aften med en masse fine gaver.
Jeg prøver og nå at lave en video, hvor jeg fortæller lidt om mine hårprodukter, hvis ikke skal  nok få den imorgen. Men altså mit tøj består idag af;
  • En grå pelsvest, jeg ved ikke hvad mærket er faktisk.
  • En hvid Day Birger ét Mikkelsen tunika med søde perler på skudrene og langs udskæringerne, den er så fin og gennemført.
  • Højtaljet jeans fra 5units, rigtig fede bukser. Det er nok de bukser jeg har haft, som jeg har været aller gladest for, de er så fede fordi de har et læderlook og samtidigt ser meget feminine ud.
  • Sko fra Ash, jeg købte dem i Århus, har fuldstædig glemt hvad butikken hed. Men jeg ved de også kan købes i København og på nettet. De er så fede og samtidigt super behagelige at have på, et klart  must til efteråret, med nogle stilfulde sneakers.
  • Mine smykker er fra forskellige butikker, jeg har bla. en Pilgrim, Georg Jensen og Spinning ringe på. Mine halskæder er fra Pilgrim, og armbåndene er henholdsvis fra Pilgrim og Stylesnob, jeg elsker dem for at kunnne gennemføre et helt enkelst sæt, som f.eks. en sort strik og et par jeans, det ser bare så fedt ud!

7 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Part 1 - "I am a makeup junkie... Yves St. Laurent, Christian Dior, and anything else that looks good."