24.12.11 - Christmas night

Part 1 – “I am a makeup junkie… Yves St. Laurent, Christian Dior, and anything else that looks good.”

  1. Jeg starter selvfølgelig med at rense min hud, herefter bruger jeg en dagcreme fra Clean Start også bruger jeg Dior’s FOREVER foundation. Det er den bedste foundation jeg nogensinde har prøvet den udtørre ikke huden, også dufter den skønt. Et andet plus ved er at den er meget drøj i brug, dog er prisen lidt pebret, men klart det værd.
  2. Efter min foundation bruger jeg en mineral pudder fra Tromborg, den ligger sig rigtig flot uden at se for dækkende ud. Jeg bruger en pudderbørste fra Sisley, som er lavet til mineral pudder, da de skal have tættere børstehår end normale børster.
  3. Til mine øjenbryn bruger jeg BOBBI BROWN’s, jeg går meget op i at mine øjenbryn skal se naturlige ud, og ikke alt for optegnet, da det ikke klær mit ansigt. Det krav opfylder den fuldstændigt. Så bruger jeg M.A.C øjenskygge som er så god til at give et naturligt look, jeg bruger den dagligt, da den også kan blandes op med mørkere øjenskygger.
  4. Jeg bruger en mascara fra Clinque, også bruger jeg også en form for primer under mascaraen som er fra samme mærke. Jeg synes den giver nogle lange og langt fra klumpet vipper, som er det jeg hader allermest.
  5. Jeg bruger en solpudder fra The Body Shop, den holder rigtig lang tid og fremhæver kindbenene rigtig flot. Udover det kan den næsten bruges som en pudder om sommeren, fordi den ligger så flot.
  6. Jeg bruger en blush også fra The Body Shop, den tilfører huden glød, jeg bruger den ved kinderne og kavalergangen, da pudderperlerne har lysreflekterende pigment.
  7. Resultat og makeup finisher. Jeg synes selv det endte ud i en naturlig og fin makeup. Jeg bruger M.A.C’s makeup finisher, som man sprøjter på huden når makeuppen er lagt, så den holder hele dagen. Jeg håber i fik noget ud af guiden, nu kan i kun glæde jeg til næste part, som jo er hårguide.
Fase 1: Foundation
Fase 2: Mineral pudder

 

Fase 3: Øjenskygge og øjenbrynsfarve
Fase 4: Mascara
Fase 5: Solpudder, fremhævelse af kindben
Fase 6: Lysreflekterende blush

9 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

24.12.11 - Christmas night