Illuminating Skin Finish & Interior Inspiration

Paper loving

IMG_1513 IMG_1517 PicMonkey Collage
Oversized shirt, ASOS // Sandals, RIVER ISLAND //

Undskyld for den lidt dårlige kvalitet, men disse outfitbilleder blev med mobilen, på min søsters hyggelige terresse – som jeg er helt vild med! Tror jeg har fundet mig et nyt yndlings sted, når jeg er hjemme hos hende, hihi ;-) Disse billeder har dejlige minder med sig – kender I ikke det, når enten sange, billeder eller andet bare minder én om, enten en periode af ens liv eller dejlig dag? Sådan har jeg det rent faktisk med mange ting, især sange som regel, men også billeder. Disse minder mig om den hyggelige morgen, min søster og jeg havde forleden sammen. Vi vågende, veludhvilede op til solskin på Islands Brygge, gjorde os klar og var forholdsvis hurtigt ude af døren – så spiste vi morgenmad på Palæo på Pilestræde også tog hun på arbejde. Selvom det blot var en morgen, var den så fantastisk – det er så svært at beskrive, men vejret var bare for første gang virkelig sommer, fra morgenstund af. Det var bare en rigtig sommer feeling, som gjorde og gør mig så glad <3 Når, nu til mit outfit – så kan I finde links til tøjet, og er outfittet ikke bare fint? Halskæden er forresten fra H&M og shorts fra Buch Copenhagen – disse to ting, kan jeg ikke finde link til.
1eecc11da30af82e323bd41ab04d09

10 kommentarer

 • Sofie

  Hej, de sandaler du har linket til, er da ikke de samme du har på? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Altid så skønt at have dig herinde og hygge med dig, Nine <3 du er verdens bedste! Elsker dig så højt, kys din sis

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Laursen

  Sikke dejlige billeder og lyder som en skøn morgen.
  Jeg er lidt nysgerrig og ville høre hvordan din søster har fået lejlighed på bryggen? Købt eller leje lejlighed? Og hvordan hun har skaffet den?
  Jeg ønsker selv at finde bolig, og er vild med bryggen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak, ja det var en fantastisk morgen <3 Hun lejer lejligheden og fandt den gennem nogle bekendte mener jeg – der er også SÅ fantastisk på bryggen!
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Ved godt at det ikke har noget med dette indlæg at gøre, men den top du fik i fødselsdagsgave fra Plus Fine hvilken størrelse er det og hvordan er de i størrelsen? På forhånd tak :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Illuminating Skin Finish & Interior Inspiration