late but sunkissed

PANZER

picmonkey-collage img_0086 img_0089img_0081
Panzer ring HERE


Godmorgen piger! Åh hvor er det dog forfærdeligt, med terrorangrebet i Manchester. Det gør så ondt at tænke på, at nogen mennesker, kan sætte verden sådan ombord og byde nogle folk, sådan en forfærdelig oplevelse, samt endda at dræbe nogle! Jeg tror vi alle føler samme magtesløshed og vrede. Alle mine tanker går til de ramte, pårørende og dem der har været til stede. Jeg vil ikke trække for meget, at de negative og ubehagelige tanker videre,  men måtte lige dele min frustration over situationen.

Idag skal det ellers handle om noget helt andet, nemlig smykkefirmaet Camille Brinch, jeg har været så heldig at få mulighed for at samarbejde med. Jeg har længe kigget på den fine Panzer ring, som I kan se på billederne ovenover. Den kan bruges til alle fingrene, da den jo fås i flere størrelser. Jeg har valgt at bruge min på lillefingeren, da jeg synes det giver et flot sammenhænge med mine andre smykker.

Camille Brinch er et dansk smykkebrand, der har særlig fokus på god kvalitet og nøje udvalgte materialer – selv synes jeg at det skinner tydeligt igennem og er så forelsket, i alle de fine smykker. I kan finde hele udvalget her <3 Hvad synes I om ringen?

Pictures by Anders Aqqalu Andersen

1 kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

late but sunkissed