SUMMER BEAUTY

PAISLEY TIE TOP


Karmamia tie top HERE / Sandals HERE / Bag HERE / Shorts HERE 


Godmorgen piger. Der er sket så meget, siden jeg sidst har fået opdateret jer grundigt, omkring alt hvad der sker pt. Jeg blev færdig med min praktik her i fredags og det har været en så lærerig oplevelse, men samtidig har det også været 8 hårde uger. Jeg skriver et indlæg om hele praktikforløbet i sig selv senere idag, så jeg vil gemme lidt dertil. Om ikke andet, så har jeg virkelig nydt weekenden i solen med drinks og godt selskab.

Igår tog Malina og jeg forbi Hornbæk og hyggede på stranden, hvor der jo bare er så smukt. Der er et eller andet særligt over Hornbæk, som er lidt anderledes fra de fleste andre strande – jeg synes virkelig det er et fantastisk sted. Jeg havde iført mig min nye fine top fra Butik Blossom, som er fra Karmamia og lavet af 100% satin. Den er så fin i printet, silkeblød og så kan den bruges ved finere lejligheder – men også helt casual som jeg, til en tur på stranden.

Dagen skal bruges på at rydde ud i mit klædeskab, rengøring og hygge. Vi skrives ved senere <3

1 kommentar

  • luc

    Superb aesthetics, nice work.
    I love your blog !
    Good continuation

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SUMMER BEAUTY