Sparkling jewelry - gold or silver

Oven-baked broccoli

PA180002Hej piger <3 Jeg er stadig små-syg, men er helt klart i bedring, hvilket er så godt – nu hvor jeg snart skal ud og rejse. Jeg har planlagt indlæg til jer, til hele ugen – lige fra kl. 9 om morgenen, så I må endelig følge med på bloggen. Udover dette poster jeg de fleste af dagene 2 indlæg, så I bliver i hvertfald ikke snydt. Jeg er begyndt at poste flere madindlæg, med inspiration til snacks, sunde kager og måltider – da det selv er noget jeg går rigtig meget op i, er det noget I synes er fedt? Hvis ja, er det i hvertfald noget jeg vil forsætte med, da jeg selv elsker at følge med i mode- og madblogge.

Jeg har længe set flere og flere lave ovnbagt broccoli, som et alternativ til tilbehør til aftensmaden eller bare som snack. Jeg har skåret dem ud, så de kunne erstattes af pommefritter, bare broccolifritter i stedet. Til 2 personer skal man ca. bruge 1 helt broccoli og olivenolie, samt krydderier efter smag. Jeg har puttet lidt salt og chiliflager på fine (og vil lige pointerer, at man skal holde igen med chilien) jeg puttede alt for meget på, så det var en rimlig spiiicy fornøjelse – men super lækkert, og de var helt sprøde. De skal bages i ovenen i 25-30 min på 180 grader.

Hi girls! I am still a little sick, but so much better than yesterday. I have planned posts for everyday next week, so you do not miss me too much, while I am in Barcelona ;) There will be posted about 2 posts everyday, so stay updated on the blog. As you may have noticed I have started to post more food posts with recipes and inspiration for you – if it is something you like, I will keep doing it, so please share your opinion. 

I love to read foodblogs and especially if they are combined to a fashionblog, so I see it as a great opportunity to combine to things I love to spend my time at. This time I will share these amazing broccoli-fries with you, which can be a substitute for normal french fries. They taste amazing and is very crispy! For 2 persons you need one hole broccoli and some olive oil and spices you like – I used seasalt and chili-flakes, but watch out – mine turned out very spicy. Just put the broccoli on a baking sheet with olive oil and spices and bake them in the oven for 25-30 minutes in 180 degrees. MUCH better that french fries, and much more nutritious and healthy for our health. Go make it! <3
Untitled-1

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sparkling jewelry - gold or silver