DRIFTING

OUTTA EARH

PicMonkey Collageswimsuit-124 swimsuit-126
Godaften sødeste piger! Flere af jeg spurgte ind til denne fine bikni, da jeg forleden postede den på Instagram, hvilket jeg sagtnes kan forstå – den er nemlig SÅ fin! Har selv været så glad for den, siden jeg modtog den. Den sidder rigtig flot på og har et så fint snit, samtidig med at den selv kan justeres ved brystet, så den kan komme til at sidde helt rigtigt på os alle. Jeg lå og solede mig i denne på Bellevue strand forleden, og den er jo altså bare så fin ;-)

Jeg har i weekenden projekt-altan på dagsordenen, jeg vil gerne have den helt ordnet og fin, så jeg kan bruge en masse tid derude denne sommer, hvor jeg forhåbentlig kan nyde en masse gode stunder der – har allerede været så heldig, at min fantastiske mor har været forbi og plantet fine potteplanter og blomster, hihi, hun er vores allesammens gartner :-) Nu skal jeg bare huske at få de fine sager vandet også, det glemmer man hurtigt synes jeg. I må have en dejlig aften piger! I kan forresten finde den fine swimsuit online lige her.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

DRIFTING