This Is How We Do It

River Island

600_5260 600_5262  600_5296
Godaften søde piger. Her er lidt billeder fra mit outfit idag, jeg har min nye oversize strik på fra River Island, som jeg synes er så fin – selvom den er så enkel som den er. Jeg har den på til mine yndlings bukser fra Buch Copenhagen og mine nye bamsstøvler fra Buch Copenhagen til 2799,- de er såå cool, er helt vild med dem! Elsker frynserne og farven <3

Derudover har jeg mit nye håndsmykke på, som jeg købt på facebooksiden Mé Antik. Det ser såå fint, jeg er helt vild med det, kan faktisk slet ikke få nok af det. I kan finde min  bluse fra River Island lige her. Tusind tak for alle Jeres kommentarer på bloggen, jeg svarer på allesammen imorgen – sov dejligt <3
Love Caroline

9 kommentarer

 • Super fin Cardigan.

  Men hvor har i gjort af jeres store sofabord?
  Er det bare mig eller skifter i møbler ud hele tiden? :O)

  Og hvornår høre og ser vi mere til dit nye store soveværelse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hihi, det har min søster fået med i sin lejlighed, ja – der bliver tit rykket rundt og lavet om :-) I denne uge kommer der billeder fra soveværelset, I skal glæde Jer – der er SÅ fint nu :-)
   Knus<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert outfit som altid <3

  Lidt et underligt spørgsmål nu, men hvor er sofaen fra? Vi leder efter ny sofa, og den der ser SUPER lækker blød og stor ud ;D

  <3

  Pia Sabine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  jeg kan ikke se de link du henviser til ??? ved du hvorfor… jeg ville gerne ind og se på den cardigan….. hvor er den fra ? kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rikke

  hej igen… ja det kunne jeg åbne… hvilken str har du taget.. det er jo i numre og jeg kender ikke lige str der…. ???? kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Ved godt dine bukser er fra Buch. Men hvilket mærke er de?? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • The Shop at the Prairie is definitely worth a deitanstion shopping adventure. The Prairie is so beautiful!! I would know, having visited twice in less than a month!?! Can’t wait to go back. So happy it is just a drive away from home. I have added another set of amazing sheets and a Rachel Ashwell cap of the most lovely color to my collection. There are still so many things I would love to add in future visits. The glasses, a pillow or two, and on and on and on! I will post my photos of The Prairie on my blog soon. Only one made the post today, but that is because I want to do a whole piece about it. And Rachel, are you hinting at wedding bells ringing for you? hmmmmm thought I detected a subtle hint in there somewhere.

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

This Is How We Do It